Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog
Neuropsycholoog, EFT relatietherapeut, EMDR/traumatherapeut - Arnhem - Miranda
Psycholoog Arnhem
Apeldoornseweg 43
6814 BH Arnhem
Stuur een bericht


✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht



Miranda | Neuropsycholoog, EFT relatietherapeut, EMDR/traumatherapeut

Introductie

Welkom bij mijn praktijk: Een ontmoeting met jezelf


Mijn praktijk ziet jouw persoon, je situatie en levensverhaal als één geheel. Je bent immers als mens nauw verbonden met jezelf, iedereen en alles om je heen. De mate waarin en de wijze waarop je verbonden bent is daarom enorm bepalend voor hoe het met je gaat en hoe je je voelt.

 

Herken je dit? 

 

- Hoe ver ben ik van mijzelf en/of mijn omgeving verwijderd? 

- Vraag je jezelf wel eens af, ‘Mag ik dit mijzelf aandoen?’

- Hoe ver reikt mijn zelfliefde en de liefde voor de ander?

 

Het bijzondere van je leven is dat je op ieder moment jezelf op een nieuwe manier kunt ervaren en je jezelf kunt uit drukken. Jij bent de schepper van je leven. 

 

Tijdens mijn gespreks- en psychotherapie richt ik mij op het verbinden van de mens met zijn innerlijke bron. Ik behandel vanuit een holistische zienswijze die recht doet aan jou als mens als geheel. Ik spiegel jou je onbewuste gedragspatronen. Ik help je in te zien hoe je in het leven staat: hoe je kijkt, hoe je denkt, hoe je voelt en hoe je handelt.

 

Ik heb de sensitiviteit in de innerlijke diepte te zien en te voelen waar je pijn zit. Het onbewuste domein waarin het niet stroomt en waarin je stagneert. Met gevoel voor deze pijn laat ik je bewust worden en werken we samen aan de heling. Ik steun jou in je groeiproces.  

 

Zo kan je opgaan, meegaan en sturing geven aan de stroom van je leven. Je vindt liefde voor jezelf en je leert naar jezelf te luisteren en daarnaar te handelen. 

 

Op basis van mijn jarenlange ervaring in de geestelijke gezondheidszorg biedt mijn praktijkl een divers palet van therapieën. Ook aan verscheidene doelgroepen. Dit betekent dat mijn behandeling kan worden aangepast aan jouw unieke behoeften en ervaringen.

Als psycholoog professionaliseerde ik mijn therapeutische kwaliteiten met aanvullende scholing: NLP, cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie, traumatherapie (EMDR), mindfulness, ACT, filosofie en relatietherapie (EFT). Op het spirituele vlak heb ik mij ontwikkeld via het pad van het Tibetaans boeddhisme, de theosofie en de antroposofie. Deze elementen zijn ankers van mijn leven en werk. 

 

Naast mijn praktijk werk in een samenwerkingsverband met de specialistische geestelijke gezondheidszorg. 

 
Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Miranda

Online therapie

Ik geef online therapie middels google meet, teams, skype of whatsapp.
Opleidingen en registraties

Opleidingen & registraties

Als neuropsycholoog professionaliseerde ik mijn therapeutische kwaliteiten met aanvullende scholing: NLP, cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie, traumatherapie (EMDR), mindfulness, ACT, mentaliseren, diagnostiek en filosofie en relatietherapie (EFT). Op het spirituele vlak heb ik mij ontwikkeld via het pad van het Tibetaans boeddhisme, de theosofie en de antroposofie. Deze elementen zijn ankers van mijn leven en werk. 



Registraties

Specialisaties

Specialisaties

  • 1. relatietherapie
  • 2. angst
  • 3. neurodiversiteit
  • 4. depressie
  • 5. trauma
  • 6. Burn-out
  • 7. zingeving
  • 8. verslaving
  • 9. Genderdysforie
  • 10. negatief zelfbeeld


Specialisaties - Toelichting

Relatietherapie

Relaties hoe doe je dat?

 

Een langdurige liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms bots je met je partner. Of misschien merk je wel dat zich in jouw relaties steeds dezelfde patronen voordoen. Of je trapt voortdurend op elkaars pijnpunten.  Hoe kun je jezelf blijven in een relatie, terwijl je tegelijk open blijft staan voor je partner?

 

Hulp bij mijn praktijk 

Mijn praktijk laat zien hoe relaties zich ontwikkelen en hoe de situatie waarin je bent opgegroeid, daar invloed op heeft. Ik help je om je eigen gedrag en dat van je partner te begrijpen en leer je om negatieve patronen te doorbreken. Je ontdekt hoe je jezelf kunt blijven in een relatie, terwijl je tegelijk open blijft staan voor je partner. 

Als ervaren psycholoog en EFT-relatietherapeut heb ik veel ervaring met relatietherapie en het verhelpen van relatieproblemen. Ik maak hierbij gebruik van de succesvolle Emotionally Focused Therapy (EFT), een methode die emoties gebruikt als ingang voor verandering. EFT is gebaseerd op de hechtingstheorie en de therapie richt zich op het herstel van een veilige verbinding. Uit talloze onderzoeken blijkt dat EFT de beste resultaten oplevert van alle typen relatietherapie.

EFT is gefundeerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de manier waarop volwassenen relaties vormen. Waar de traditionele relatietherapie zich merendeels richt op de communicatie, richt EFT zich op de emotionele verbinding. Je kunt EFT ook gebruiken om je relatie te versterken. Met als resultaat een liefde die blijft bloeien.

 

 

Angst

Maar liefst één op de vijf Nederlanders heeft last van een angststoornis of fobie. Maar wat is angst nu eigenlijk en wat kun je eraan te doen? 

 

Wat is angst?

Je vraagt je nu misschien af: wat is angst? Angst is een emotie die je helpt te reageren op gevaar. Het lichaam raakt in opperste staat van paraatheid waardoor het hart sneller gaat kloppen, de ademhaling versnelt, de bloeddruk omhoog gaat en de spieren zich aanspannen. Het is een gezonde reactie op dreigend gevaar.

Het kan echter gebeuren dat deze gezonde angst 'ongezond' wordt en je angstklachten of zelfs een angststoornis ontwikkelt. Je wordt dan bang in situaties die geen direct gevaar opleveren. Je raakt bijvoorbeeld in paniek als je een presentatie moeten geven op het werk. Je durft niet meer naar buiten of je ligt nachtenlang te piekeren. Het gaat bij angststoornissen in alle gevallen om serieuze symptomen die de kwaliteit van leven ernstig aantasten.

Door een angststoornis ga je op den duur doodgewone situaties vermijden. Angst beheerst je leven zodanig dat een normaal leven leiden moeilijk is. De gevolgen van een angststoornis kunnen ernstig zijn, zoals vereenzaming, depressie en alcoholmisbruik.

 

Een angststoornis wordt in het psychiatrisch handboek DSM-5 als volgt omschreven:

A: “Een excessieve angst en bezorgdheid (bange voorgevoelens) die gedurende minstens zes maanden vaker wel dan niet aanwezig zijn en betrekking hebben op een aantal gebeurtenissen of activiteiten.

B: “De betrokkene vindt het moeilijk om zijn of haar bezorgdheid onder controle te houden.”

C: “De angst en bezorgdheid gaan gepaard met minimaal drie van de volgende zes symptomen: rusteloosheid; snel vermoeid raken; moeite met concentreren; prikkelbaarheid; spierspanning; slaapstoornis.”

D: “De angst, de bezorgdheid of de lichamelijke klachten veroorzaken beperkingen in het sociale of beroepsmatig functioneren of in het functioneren op andere belangrijke terreinen.”

E: “De stoornis kan niet beter worden verklaard door een andere psychische stoornis.”

 

Hulp bij mijn praktijk

Denk je dat je wellicht een angststoornis hebt. Mijn praktijk biedt verschillende behandelingen voor angstklachten en angststoornis.

 

 

Neurodiversiteit

Wat is neurodiversiteit?

 

Neurodiversiteit betekent eenvoudigweg dat er verschillen zijn tussen de breinen van mensen. En dat mensen dus ook verschillen in hun manier van denken en leren. Het betekent dat de hersenen van mensen verschillend bedraad zijn en daardoor anders werken. Het standaardbrein bestaat niet.

 

Wat is neurodivergent?

Wanneer het neurocognitief functioneren van een persoon anders is dan van een  gemiddelde brein, dan zou je kunnen zeggen dat die persoon neurodivergent is. Dit gaat over de manier waarop we denken, voelen en ons gedragen. 

Dat brengt, afhankelijk van de context, zowel voor- als nadelen met zich mee.

Denk bijvoorbeeld aan mensen met een vorm van ADHD, Autisme, Hoogbegaafdheid of Introversie. 

 

Je anders voelen

Vanuit het neurodiversiteitsmodel worden autisme of ADHD/ADD gezien als een manier van informatie verwerken die hoort bij een minder gangbaar brein. Met als gevolg dat je er last van kunt hebben, omdat de wereld iets minder op jouw breintype is ingericht. Op school kan je als kind tegen allerlei hindernissen aanlopen. Bijvoorbeeld op het gebied van leren lezen, automatiseren van tafels, stilzitten, stap voor stap een taakje uit voeren. Ook op de werkvloer kan je moeite hebben met overzicht houden, mondelinge of schriftelijk communicatie of wellicht heb je faalangst en stress, omdat je het gevoel hebt dat je niet voldoet of je anders voelt.

 

Een diagnose zoals AD(H)D en autisme kan bevrijdend en helpend zijn, omdat het inzicht en begrip geeft over wat er aan de hand is. Het kan soms een zoektocht zijn om te ontdekken of je neurodivers bent. Veel mensen ontdekken dit pas later in hun leven, vaak als ze tegen uitdagingen aanlopen of als ze zich anders voelen dan anderen. Signalen kunnen zijn dat je bijvoorbeeld overprikkeld raakt in drukke omgevingen, dat je anders communiceert of extreem creatief bent, dat je emoties intenser ervaart of dat heel veel ongefilterd bij je binnenkomt.

 

Hulp bij mijn praktijk

 

Mijn praktijk biedt verschillende behandelingen en psycho-educatie voor AD(H)D, autisme, hoogsensitiviteit en hoogbegaafdheid. Ook diagnostiek en behoort tot de mogelijkheid.

 

 

Depressie

Zo’n vijf procent van de mensen in Nederland heeft jaarlijks een depressie. Maar het percentage mensen dat ooit in hun leven een depressie heeft, ligt vele malen hoger (bijna 19%).

 

Wat is een depressie?

 

Een depressie is een aandoening die de stemming en de gevoelens raakt. Als je eraan lijdt, kun je ondergedompeld raken in somberheid. Je verliest je interesse in de mensen en de dingen om je heen en kunt niet meer echt genieten. Als de gevoelens van somberheid langer dan twee weken duren, is het zaak actie te ondernemen in de vorm van preventie of behandeling.

 

Een depressie gaat soms voorbij, maar meestal niet vanzelf. Ongeveer de helft van de mensen met een depressie herstelt binnen drie maanden. Een ander deel, ongeveer één vijfde, kan er jarenlang last van hebben.

 

Waaraan herken je een depressie?

Als je aan een depressie lijdt, heb je altijd last van:

  • een sombere stemming
  • vermindering van interesse of plezier.

Daarnaast zijn er meer symptomen. Wie een depressie heeft, heeft altijd wel minstens vijf van de volgende klachten:

  • gewichtsverandering, verlies van eetlust of juist heel veel eten
  • slecht slapen, slapeloosheid of het tegenovergestelde: heel veel slapen
  • een extreem onrustig gevoel, moeite met stil zitten
  • lusteloos, traag en moe, gebrek aan energie
  • prikkelbaar
  • het gevoel niets waard te zijn of een schuldgevoel
  • moeite met concentreren, denken en beslissingen nemen
  • veel piekeren
  • geen zin in seks
  • vaak denken aan de dood en aan zelfdoding

 

Hulp bij mijn praktijk

 

Mijn praktijk biedt verschillende behandelingen voor depressie.

 

 

Trauma

Wat is een trauma?

 

In de psychologie wordt de term trauma gebruikt wanneer iemand na een schokkende gebeurtenis blijft steken in gevoelens van angst, woede, somberheid of wantrouwen. De gebeurtenis is in dat geval zo ongewoon, pijnlijk, schokkend of extreem dat het niet lukt om ermee om te gaan. Herinneringen blijven zich maar opdringen. En je hebt last van angstige gedachten en flashbacks naar het bewuste moment.

Mogelijk heb je ook last van nachtmerries die met deze gebeurtenis te maken hebben. Sommige mensen schrikken meer dan normaal of vermijden bepaalde situaties. We spreken van een trauma of ‘traumatische gebeurtenis’ als de klachten na vier weken blijven bestaan of verergeren.

 

Hevige of langdurige stress kan ertoe leiden dat de veerkracht vermindert, als een elastiek waar de rek uit is. Een trauma kan ertoe leiden dat de veerkracht langdurig is aangetast. Mensen blijven dan hun hele leven kwetsbaar voor het ontwikkelen van psychische klachten.

 

PTSS

Posttraumatische stress is het gevolg van een trauma. Wanneer je een gebeurtenis uit je leven niet goed kunt verwerken, ontstaat een psychische verwonding. Deze verwonding zorgt voor stress. Wanneer een trauma niet goed verwerkt wordt, kan dit resulteren in een posttraumatische stressstoornis (PTSS). PTSS is een langdurige psychische verwonding naar aanleiding van een trauma.

 

Hulp bij mijn praktijk

Mijn praktijk biedt verschillende behandelingen voor trauma’s.

Trauma is vaak goed te behandelen met therapievormen die gebaseerd zijn op cognitieve gedragstherapie. Een voorbeeld daarvan is ‘Eye Movement Desensitization and Reprocessing’ (EMDR). EMDR is een kortdurende geprotocolleerde therapievorm waarbij de traumatische herinnering stapsgewijs wordt opgehaald onder begeleiding van de therapeut.

 

Burn-out

Een burn-out is een veel voorkomende aandoening in Nederland. Elk jaar heeft één op de zes Nederlanders last van burn-out symptomen.

 

 

Wat is een burn-out? 

 

Een burn-out is de reactie van het lichaam op een periode met te veel stress. Je voelt je  opgebrand, door langdurige emotionele uitputting en lichamelijke vermoeidheid. 

 

 

Hoe herken je burn-out klachten?

De volgende zes signalen helpen je te bepalen of je een burn-out ervaart:

  • Je ervaart spanningsklachten zoals lichamelijke vermoeidheid, problemen met je concentratie en/of geheugen en slaapproblemen. Piekeren en een gejaagd gevoel zijn ook spanningsklachten die passen bij een burn-out. 
  • Je verliest de grip op situaties of ervaart een gevoel van machteloosheid. Je hebt een gevoel van verlies van controle op het leven en de problemen waar je mee te maken hebt. 
  • Dagelijkse taken zijn lastig of niet uitvoerbaar. Je merkt het zowel thuis als op het werk, in het verkeer en in je sociale omgeving. 
  • Je komt niet tot een besluit. In plaats daarvan blijf je twijfelen en lukt het niet om een stap verder te komen. 
  • Je bent onzeker over jezelf of over keuzes die je moet maken.
  • Je hebt de neiging je terug te trekken en je bent somber
  • Je bent meer prikkelbaar, waardoor je feller reageert dan je gewend bent. 
  • Je ervaart lichamelijke symptomen zoals bijvoorbeeld hoofdpijn, duizeligheid, buikklachten, spijsverteringsklachten en hartkloppingen.

 

Door de klachten die gepaard gaan met een burn-out functioneer je thuis, op het werk en bijvoorbeeld in het verkeer niet meer zoals je dat voorheen deed.

 

Hulp bij mijn praktijk

De meeste mensen herstellen goed van een burn-out. Wanneer je voldoende rust neemt en je herstel actief aanpakt met een behandeling, help je het herstelproces versnellen.

Omdat een burn-out gepaard gaat met verschillende klachten biedt mijn praktijk een aangepaste behandeling passend bij de symptomen van de patiënt.

 

 

Zingeving

Zingeving is de betekenis die het leven voor jou heeft. Je vraagt je af: Wat geeft mijn leven zin? Waarom doe ik wat ik doe? Wie ben ik? Vul ik mijn leven in met wat mij gelukkig maakt? Wat heeft het voor zin? Wat is de zin van het leven? Waarom ben ik eigenlijk hier? Je bent dan op zoek naar zingeving. Het kan een sturende motivatie zijn waarom jij dingen doet.

Zingeving is een essentiële behoefte van de mens. Je wilt dingen ondernemen die er toe doen en een rijk en een voor jou betekenisvol leven leiden.

 

Zingeving is belangrijk

 

Zingeving draagt bij aan een gezond leven. Doe jij in jouw ogen zinvolle dingen? Dan doe je dat vaak met volle overgave en dat voelt fijn. Het geeft je dan een gevoel van vrijheid, erkenning en verbondenheid. Als de dingen die jij doet voor jou geen betekenis hebben kan dat leiden tot psychische klachten. Denk aan een negatief zelfbeeld, burn-out, somatische klachten en depressie. Het is dus belangrijk dat je af en toe aan jezelf denkt en tijd neemt om stil te staan bij de dingen die jou gelukkig maken. Maar wat als je het niet weet? Wat als je een gebrek aan zingeving ervaart? 

 

Hulp bij mijn praktijk

Zit jij met wat zingevingsvragen en kom je er zelf niet helemaal uit? Wil je graag zinvol leven? Ik kan je hierbij goed helpen en jou de houvast of richting bieden die jij nodig hebt om dit thema te onderzoeken. Ik weet welke vragen je aan jezelf kan stellen en kan je een spiegel voorhouden, je laten zien wat je vaste patronen zijn en hoe deze te doorbreken. Zo kun je jezelf beter leren kennen en doelen stellen voor jouw dagelijkse leven. 

 

Verslaving

Mensen met alcohol- of andere drugproblemen voelen zich onvrij en machteloos. Ze kunnen zich moeilijk verzetten tegen de innamedrang en blijven doorgaan ondanks de negatieve gevolgen.

 

Hulp bij mijn praktijk

Mijn praktijk hanteert o.a. een  gedragstherapeutische methode voor de behandeling van verslaving. Deze behandeling gaat uit van het gegeven dat mensen afhankelijk van middelen blijven doordat zij worden omgeven door een overmaat aan factoren die hun alcohol– of drugsgebruik bekrachtigen en hierbij aantrekkelijke, niet–verslavingsgebonden alternatieven in onvoldoende mate aanwezig zijn of zelfs ontbreken.

Mijn praktijk heeft als doel samen met de patiënt  te werken aan een vervangende, nieuwe leefstijl die meer voldoening geeft dan hun middelengebruik. Ook behandeling van PTSS of een negatiefzelfbeeld wat ten grondslag kan liggen aan de verslaving kan als onderdeel van de therapie worden ingezet. 

 

Seksverslaving

Gebrek aan warmte en veiligheid

Bij seksverslaving gaat het om een probleem dat zijn oorsprong vindt in een jeugd met gebrek aan warmte en veiligheid , om persoonlijkheden met een gebrek aan zelfwaardering en om gedrag waar bij de seksverslaafde voortdurend tevergeefs probeert behoeften te bevredigen die met seks alleen niet te bevredigen zijn. 

 

Hulp bij seksverslaving richt zich vooral op het veranderen van het negatieve zelfbeeld en op het leren aangaan van werkelijk contact met intieme partners. Het vermogen om te hechten is hier bij van wezenlijk belang.

 

 

Wat is genderdysforie?

Je hebt een sterk gevoel van onvrede met het geslacht waarmee je geboren en opgegroeid bent. Het gender past niet bij je hoe je je voelt en zou willen uiten. Sommigen hebben het geslacht ‘man’ toegewezen gekregen, maar voelen zich vrouw. Bij anderen is het net andersom. Ook kan het zijn dat je je in geen van beide opties herkent (non-binair).

Je hebt hier zoveel last van, dat het kan leiden tot bijvoorbeeld depressieve klachten of angst. Als er sprake is van genderincongruentie heb je een extra ontwikkelingsopgave: uitzoeken wie je bent en wat je daarmee wilt. Vervolgens moet je ook nog stappen zetten om die persoon te worden.

 

Hoe weet je of je genderdysforie hebt?

Je voelt je alleen op je gemak in de genderrol van je voorkeursgenderidentiteit. Je hebt een sterke behoefte om fysieke tekenen van je biologische geslacht, zoals borsten of gezichtshaar, te verbergen of kwijt te raken. Je hebt een sterke afkeer van de geslachtsdelen van je biologische geslacht.

 

Hulp bij mijn praktijk

Weet je nog niet hoe je met genderdysforie wilt leven? Of vind je het moeilijk om de omgeving te informeren? Dan kan het goed zijn om daarbij psychologische hulp te vragen. 

 

 

Een negatief zelfbeeld

Een negatief zelfbeeld is een vaste negatieve overtuiging over jezelf die tot uiting komt in je denken, in je gevoel en in je gedrag. Het heeft invloed op veel gebieden van je leven, brengt nogal wat beperkingen met zich mee en gaat meestal niet vanzelf over.

Als het beeld van jezelf negatief is, dan dringt positieve informatie uit de omgeving niet (goed) door. De vaste overtuiging niets waard te zijn, er niet bij te horen of niet gezien te worden kan je persoonlijke ontwikkeling behoorlijk in de weg zitten. Hoe kun je leren om anders naar jezelf te kijken?

 

Hulp bij mijn praktijk

Stapsgewijs een positief zelfbeeld opbouwen

 

Mijn praktijk biedt een stappenplan om het negatieve denken te doorbreken. Aan de hand van oefeningen, opdrachten en praktijkvoorbeelden leer je een positiever beeld en een genuanceerd beeld van jezelf op te bouwen.

De meest behandelde klachten in mijn praktijk:

Met meer dan twintig jaar ervaring heb ik een diepgaand begrip van de complexiteit van de menselijke psyche, verfijnde therapeutische vaardigheden en een empatisch vermogen ontwikkeld. Hierdoor kan ik je  op een diepere betekenisvollere manier helpen.

Mijn praktijkervaring heeft mij geleerd om op een dieper niveau te verbinden en je het gevoel te geven dat je echt gehoord en begrepen wordt waarbij de hulpvraag centraal staat. Mijn vermogen om patronen en onderliggende dynamieken te doorzien maakt het mogelijk om je effectieve interventies te bieden.

Therapievormen

  • ACT therapie
  • Angst therapie
  • Burnout therapie
  • Coaching
  • Cognitieve gedragstherapie
  • Cognitieve therapie
  • Counselling
  • Cursussen en trainingen
  • Depressie therapie
  • Eetstoornis therapie
  • EFT-relatietherapie
  • EFT-therapie
  • EMDR-therapie
  • Gedragstherapie
  • Gesprekstherapie
  • Gezinstherapie
  • Groepstraining
  • Hypnotherapie
  • Jongerentherapie
  • Lichaamsgerichte therapie
  • Life Coaching
  • Loopbaancoaching
  • Meditatie
  • Mindfulness
  • Mindfulness therapie
  • Mindfulness training
  • Online therapie
  • Oplossingsgerichte therapie
  • Ouderbegeleiding
  • Personal coaching
  • Polyvagaal therapie
  • Psycholoog
  • Psychotherapie
  • Relatietherapie
  • Rouwbegeleiding
  • Schematherapie
  • Somatic Experiencing
  • Stress therapie
  • Systeemtherapie
  • Therapie
  • Traumatherapie
  • Wandeltherapie
  • Werkgerelateerde therapie

Behandeling van


Tarieven

Kosten en vergoedingen

Verzekerde zorg
Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Uw behandeling valt onder de basis ziektekostenverzekering. Dit betekent dat u, ook zonder aanvullende verzekering, in aanmerking komt voor de vergoeding van de behandeling. 

Mijn praktijk hanteert de tarieven voor 2024 zoals vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZA).

U ontvangt onze factuur maandelijks.


Niet verzekerde zorg
Een aantal klachten valt niet onder de ziektekostenverzekering. Denk hierbij aan levensfase-problemen, aanpassings-stoornissen en slaapstoornissen. Dit geldt ook voor relatieproblemen, tenzij deze behandeld worden als onderdeel van andere problematiek zoals een depressie of angststoornis. Mijn praktijk biedt gespecialiseerde GGZ en ook onverzekerde zorg.



Openingstijden

Maandag 09:00 tot 20:00
Dinsdag 09:00 tot 20:00
Woensdag -
Donderdag 09:00 tot 20:00
Vrijdag -
Zaterdag 09:00 tot 14:00
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging

Mijn praktijk ligt in Arnhem.
Ik ontvang mensen uit de regio Arnhem, Rheden, Elst, Zevenaar, Didam.




Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht