Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Relatie delen

Hallo beste lezer,

Dit verhaal deel ik met je om vooral mijn hart te luchten zoals in de titel van de website staat.

Zomer 2022 ontmoette ik een leuke vrouw. Door toeval ontmoette ik haar in september 2022 nogmaals, dat was zeer energiek sportief en enthousiast. We wisselden contactgegevens uit. Na een tijdje maakten we een afspraak eind 2022. Dit duurde ons beiden “te lang” en vervroegden de afspraak naar oktober 2022.
Ik had me niet verdiept in haar status als single of niet. Direct na onze afspraak met Elianne (zo noem ik haar even) was ik helemaal “verkocht en verknocht aan haar”. Ik was er al snel achter dat ze getrouwd was. Ik
besloot wel door te gaan met haar. En op één gegeven moment begreep ik dat ze van mij hield en ook van haar partner.
Na 1,5 jaar is de relatie over. We hebben veel gedeeld en enorme verbinding gekend. In feite heeft zij het beëindigd en desalniettemin was het ook niet helemaal goed te doen eerlijk gezegd van mijn kant. Ik moest haar delen….dat werkte niet voor mij. Ja wel even in het begin omdat ik de status niet goed doorhad ook….
Nu 18 mei 2024 is het al 2 maanden “voorbij” echter we sturen elkaar nog dagelijks liefdevolle berichtjes. We zien elkaar nog zelden, de laatste keer was 25 april en dat was twee uur gezellig samen zijn in het winkelcentrum.
Wat ik soms wat “lastig” vindt is de stroom aan lieve berichtjes die vervolgens niet uitkomen op een (regelmatig) fysiek contact. De echte diepte komt af en toe voorbij in de berichten als iets al gebeurd is zeg maar, dus naderhand delen. Het “in het moment” van de grote uitdagingen van het leven is er niet (meer) bij. Nu weet ik niet precies wat te doen eerlijk gezegd. Natuurlijk is het fijn om elke dag lieve berichtjes en hartjes etc te ontvangen. Moet ik dit stoppen en me openstellen voor iemand anders?
Ik blijf er een beetje in vast zitten. Hopen op meer terwijl dat er niet in zit. Ik weet dat ze de nodige uitdagingen (vooral gezondheid) op haar pad heeft. Ik steun haar absoluut daarin. Hetgeen waar ik moeite mee heb is het “achteraf” delen en het lieve gecombineerd met “geen toekomst”
Nou tot zover….
Kijk ik accepteer zoals het nu is en zoals het was. Ik ga me openstellen voor een nieuwe liefde.

Bedankt voor het lezen 💕

Auke


Auke
18-05-2024
laatste reactie: 29-06-2024

1
1
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Ik snap je helemaal want ik ben in een gelijke situatie
het is heel vervelend als je zo veel liefde voelt voor iemand en deze op momenten ook terug krijgt maar uiteindelijk is alles onbereikbaar.
Wat moet je dan ... je voegen in je Lot want volgens mij kun je een bepaalde soort liefde maar voo een iemand tegelijk voelen of is het aan het lijntje gehouden worden
hoe dan ook , erg ingewikkeld

Hey hey
29-06-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>