Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Ik slaap NIET

Ik word gek van mezelf. Ik ben nooit een super goede slaper geweest en stress is niet goed voor mijn nachtrust. Een tijdje geleden ging ik met mijn zussen een weekend weg en ergens anders slaap ik altijd minder. Voor het eerst sliep ik toen een nacht helemaal niet.

Dat schaadde mijn vertrouwen. Meestal viel ik uiteindelijk wel in slaap, maar nu al een aantal keer niet. Ik heb me laatst ook al moeten ziekmelden, omdat ik sommige nachten niet of maar 1 uur sliep.

Ik heb Zolpidem gekregen van de huisarts en kon bijtanken, maar ik wil niet verslaafd raken. Vannacht dus weer eens zonder geprobeerd en ik slaap NIET. Nu dus al 26 uur wakker en het is 9.30 uur 's ochtends.

Ik ben het vertrouwen kwijt. Ik weet dat ik het mezelf aan praat, maar ik weet het niet te verhelpen. Ik doe aan mindfulness, maar dat werkt nog niet echt.

Lisanne
07-06-2024
laatste reactie: 18-09-2024

1
2
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Hey Lisanne, pffff ken het gevoel maar probeer het maar eens aan anderen uit te leggen.om de een of andere reden bij mij ook erin geslopen kon vroeger wel goed slapen maar nu meestal pas dag 3 of 4 welbekende man met de hamer dag hersenen draaien overuren en soms denk ik wel eens ik lijk wel een vampier maar drink gelukkig geen bloed haha. Wens je sterkte en goede nacht . You're not alone
XXX Alfred

Alfred
01-07-2024
Reageer:
Hoi Lisanne, ik herken zoveel in je verhaal, bij mij is het ook begonnen in de vakantie, juist een tijd dat je heerlijk zou moeten genieten en ontspannen.
Nu sommige nachten met redelijke slaap, andere nachten misschien 2 uurtjes. Gebruik af en toe oxazepam, word ik wel iets rustiger van.
Ben sinds kort onder behandeling van een psycholoog en ga volgende week starten met EMDR, zij denkt dat dit mogelijk gaat werken.
Heel veel sterkte jij!

Alice
18-09-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>