Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

De HEL van Assen

Ik woon in Assen, hier wonen is inmiddels een pure hel geworden.

Sinds 2 jaar hebben ze het parkeerbeleid aangaande de TT bezoekers veranderd, iedere motorrijder die de TT bezoekt mag sinds 2 jaar zijn motor gratis in 1 van de 7 parkeergarages parkeren, en dat noemen ze "Safe Parking" en vanaf het station is er dan een pendelbus dienst die de bezoekers naar het TT Circuit brengt.

Daartoe geven ze op de snelweg al aan hoe de motoren rijden moeten, en zo komen ze via de afslag Assen-West de bebouwde kom in langs mijn woning (een flat van 3 hoog en ik woon op de bovenste verdieping) en zo denderen er in 4 dagen tijd en 16 uur per dag 4000 motoren per dag langs mijn woning.

Vaak is het op deze dagen ook heet en kunnen er in de flat gemakkelijk temperaturen tussen de 27 tot 30 graden ontstaan, en daar hebben we dan de problemen, alle herrie komt in de woning, en je moet je ramen wel open zetten want anders ga je kapot van de hitte, maar zet je ze open dan ga je weer kapot van de uitlaatgassen, dus hitte, herrie en uitlaatgassen, alles tegelijk.

DE TT is inmiddels een week over en ik ben nog steeds gesloopt, ik slaap al de hele week minstens 14 uur per etmaal en slaap overal doorheen, de wekker hoor ik al niet eens meer want mijn lichaam heeft mijn slaapritme overgenomen en ik voel ook dat het nodig is.

Dit is het tweede jaar met dat Safe Parking gedoe en verleden jaar had ik twee weken nodig om bij ke komen, ik vrees dat het dit jaar langer gaat duren, communiceren met deze gemeente hierover haalt niets uit want de TT is nou eenmaal hun speeltje en in deze bodemloze put verdwijnen miljoenen per jaar om het speeltje te onderhouden.

Ik heb mij inmiddels ingeschreven voor een andere woning en ga op termijn ook zeker deze gemeente verlaten, Drenthe is een rustige provincie dus dat gaat wel lukken, maar ben ik weg dan zal ik nooit meer naar Assen terugkeren want deze gemeente geeft niets om zijn burgers.


Helemaalklaarmee
06-07-2024

Reageer
Toon reacties Verberg reacties

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>