Therapiepsycholoog
Netwerk van therapeuten
en psychologen
Therapiepsycholoog

Overleef ik dit

13/09/23 de dag dat we 26 jaar samen en ons samenzijn gaan vieren. Meldt hij mij op een vol terras dat ik zijn type niet ben en nooit geweest ben. Hij verdiend nu veel geld en krijgt veel aandacht van andere vrouwen. Vanaf die spreekt hij niet meer tegen mij. Geen antwoord op mijn berichten. Iedere dag na 12 uur ‘s nachts thuis, excuus voor onze zoon papa moet werken. Komt hij naar huis stinkt hij vrouwen parfum en zit hij gezellig te vertellen dat hij op restaurant met haar is geweest. Aan onze zoon liegt hij dit af . Vanaf maart van dit jaar begint het, iedere zaterdag pakt hij zijn valies verteld mij dat hij met zijn vriendin een weekend weg gaat en tegen onze zoon zegt hij dat hij naar buitenland moet voor werk. In april meldt hij mij dat een appartement heeft en met zijn vriendin gaat samenwonen. Ik vraag aan onze zoon of hiervan op de hoogte is , hij confronteert zijne papa antwoord mama is gek dat is niet waar. Maar ik voelde dat het geen bluf was, dus ik smeek aangezien ik wist dat onze zoon was uit aan het kijken om alleen te gaan wonen eind van dit jaar om te blijven, antwoord neen. Dus ik smeek opnieuw wacht tot na de 24 ste verjaardag van onze zoon , antwoord neen . 7 mei jarig en 2 mei maakt hij het huis leeg samen met haar. Sindsdien doet hij alsof onze zoon en ik niet bestaan. Zij heeft poetsvrouw, gaan iedere dag op restaurant, iemand die hunne was en strijk doen en ieder weekend romantisch weg, alles wat ik nooit heb gekregen. Nu heeft hij vorige week zijn trouwring laten smelten voor zijn vriendin een ring te laten maken. Ik was gebroken. Onze zoon wilt geen contact meer met zijne papa. Het boeit hem niet . Nu 1/08/24 zouden we een feest geven voor ons 10 jarig huwelijk in de plaats krijg ik de scheiding. Onze zoon en ik moeten zsm uit het huis wat zij 2 komen hier wonen. Ik begrijp het niet was zijne alles en blijf naar antwoorden zoeken, enigste antwoord dat ik gekregen heb is mijn uiterlijk en niet zijn type. Weet niet of ik dit aankan , doet zo een pijn , onze zoon en ik zijn kapot en hij is gelukkig 🥲

Romina
15-07-2024
laatste reactie: 29-09-2024

5
Reageer
Toon reacties Verberg reacties
Reageer:
Wat een vreselijk verhaal Romina! Ik kan niet anders zeggen. Maar ik hoop dat jij en je zoon hier bovenop komen (dat gebeurt zeker). Mijn verhaal is minder heftig (maar ook uit het niets aan de kant gezet na 25 jaar), maar ik kan nu na bijna 2 jaar wel zeggen dat het ietsje beter gaat!

Heel veel sterkte!

Nn
16-07-2024
Reageer:
@Romina, wat afschuwelijk voor je. Wat een verdriet voor jou en je zoon en ook dat gedraai naar je zoon. Zo niet ok. Ik hoop voor jou dat je deze situatie snel een plek kan geven. Ook de opmerking van je bent mijn typ qua uiterlijk nooit geweest. Zo kwetsend. Het komt op mij meer over dat hij zoekti naar een reden o. De relatie te beëindigen...dan komen er altijd van die vreemde argumenten naar boven. Dus daarvoor was je wel 10 jr zijn type???je kunt er zo niets mee...het enige wat je kunt doen is proberen er nuchter en zakelijk in te gaan zitten want op zulke momenten krijg je de waarheid niet naar boven. Ik merk zelf dat ik hier ook onzeker van wordt maar dat wil ik eigenlijk niet want ik vind mijzelf eigenlijk best een leuke vrouw en vind eigenlijk niet dat ik deze situatie verdien. Maar zo werkt het niet...ook zijn trouwring laten smelten....hoe dan???bizar gedrag. Heb met je te doen. Probeer boven zijn excuses en gedrag te gaan staan want hier kun je niets mee. Heb vertrouwen ïn jezelf. Ik heb voor nu besloten zo min mogelijk over z'n soulmate te vragen wanneer ik hem spreek. Dan word ik er ook geen onderdeel van...soms vertelt hij wat en dan zeg ik alleen oh, ok. Ik denk er het mijne van maar zeg er niets over. Lijkt mij het beste..

Sabine
22-07-2024
Reageer:
Romina, hoe gaat het met je? En met jou Sabine?

Nn
29-09-2024
Reageer:
Romina, hoe gaat het met je? En met jou Sabine?

Nn
29-09-2024
Reageer:
Romina, hoe gaat het met je? En met jou Sabine?

Nn
29-09-2024

Jouw reactie:




Wil je ook je hart luchten?

+ Mijn verhaal delen




Zoek een therapeut

 
Druk op de plaatsnaam om te kijken welke therapeuten in de buurt zitten:


Staat jouw plaats er niet bij? Zoek dan vrij op plaatsnaam >>